fredag 11 januari 2008

Tredje gången gillt

hej

Nu ska jag (vi) verkligen försöka, men det kommer som vanligt bli jätte jobbigt eftersom att man helt enkelt bara glömmer, eller med en finare mening, inte orkar. Men som det heter, tredje gången gillt, det är ju aldrig försent att börja om.. Har inte kommit på något rikigt bra nyårslöfte, detta får kanske bli ett, att inte döda en blogg till. Värt ett försökt!

Att bloggen just heter "Ghostrider's guess whos coming" är ju för att vårt nytillskott just precis har det namnet, hans fina fina kennelnamn. Calle och jag fick välja det sista ordet i mening (alla andra 7 syskon i kullen heter också "Ghostrider's guess who") med andra ord 'coming'. Vi tyckte det passade bra in på vår nykomling. Idag är dom 25dagar gammla och det är 31dagar kvar tills han flytta hit, till oss, till lilla Kalmar.

Vi har dock inte bestämmt något namn än, vi vill ju helst att han ska heta något som börjar på G, eftersom att han föddes som "G-kull", så har ni något förslag är det bara att hojta. Vi har Gibson som förslag men jag vet inte...

hejdå


Valpbild från G-kullen, gullig!

Inga kommentarer: